Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ζιγκερίδης και Δανιηλίδης μαζί!

Εκλογική Βόμβα Μεγατόνων στο παρά πέντε στη Θεσσαλονίκη !Μισή  ώρα πριν λήξει η προθεσμία κατάρτισης συνδυασμών, έσκασε η βόμβα!Υποψήφιος Νεοδημοκράτης Δήμαρχος σε Δήμο της Θεσσαλονίκης, πήγε στο συνδυασμό του αιώνιου αντιπάλου του Πασόκου ! Και έπραξε άριστα, αφού η ΝΔ τον άδειασε (τον "δικό" της) με εμετικό τρόπο !
Δείτε αναλυτικά:


Ο Δημ. Ζιγκερίδης μαζί με τον Σίμο Δανιηλίδη
          Με τη συμμετοχή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Ζιγκερίδη ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου «έκλεισε» ο συνδυασμός του Σίμου Δανιηλίδη «Νέα Αυτοδιοίκηση» στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.
Οι δυο άνδρες σφράγισαν τη συνεργασία τους σε συνάντηση που είχαν απόψε, κατά την οποία έδωσαν τα χέρια έχοντας συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο αρχών συνεργασίας, με τον Δημήτρη Ζιγκερίδη να υπογράφει τη σχετική δήλωση υποψηφιότητας. Ο επικεφαλής της «Δυναμικής Ενότητας Πολιτών Νεάπολης-Συκεών» εντάχθηκε στον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη δηλώνοντας παρών στον αγώνα στο πλευρό του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών.«Η απόφαση της συνεργασίας μου με τον Σίμο Δανιηλίδη είναι αποτέλεσμα μιας ώριμης σκέψης και μιας υπεύθυνης πολιτικής στάσης απέναντι στον τόπο μας, απέναντι στο μέλλον του δήμου μας και στους συνδημότες μας. Όπως πολιτεύθηκα τα χρόνια αυτά ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, έτσι συνεχίζω την πορεία μου στα κοινά του δήμου. Με τον Σίμο Δανιηλίδη ήρθα σε αντιπαράθεση πολλές φορές ασκώντας σκληρή κριτική, η οποία ωστόσο ήταν καλοπροαίρετη και στο πλαίσιο της άσκησης του θεσμικού μου ρόλου. Στόχος μου ήταν πάντα να συμβάλλω με την πολιτική μου στάση στην παραγωγή πλούσιου έργου υπέρ των συμπολιτών και συνδημοτών μας. Με τον Σίμο Δανιηλίδη, έξω από τις πολιτικές-κομματικές θέσεις, μας ενώνει το ειλικρινές πάθος να υπηρετήσουμε όσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Ανεξάρτητα από τις διαφορετικές αφετηρίες του καθενός, όπως εκφράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι διαπιστωμένο ότι έχουν συντελεστεί πολλά θετικά υπέρ των συνδημοτών μας, έργο που πρέπει να συνεχισθεί με μεγαλύτερη δυναμική. Η επιλογή του Σίμου Δανιηλίδη είναι η πλέον αξιόπιστη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του δήμου μας. Το πλαίσιο συνεργασίας μας περιέχει κοινές αρχές και βασικές δεσμεύσεις προγραμματικού χαρακτήρα που στόχο έχουν να πάνε το δήμο ακόμη πιο μπροστά. Από τη συνέχιση αυτού του αγώνα κι αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορούσα να απουσιάζω, όσο κι αν κάποιοι το προσπάθησαν και το επιδίωξαν. Είμαι παρών...», δήλωσε ο Δημήτρης Ζιγκερίδης μετά την υπογραφή της δήλωσης υποψηφιότητάς του.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης», Σίμος Δανιηλίδης, καλωσόρισε με ικανοποίηση τη συστράτευση του Δημήτρη Ζιγκερίδη. «Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης αποτελεί ένα στέλεχος της κοινωνίας του δήμου μας που ξεχωρίζει για την ηθική, την εντιμότητα και την εργατικότητά του για το καλό του τόπου μας. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι χρήσιμες και απαραίτητες στον κοινό αγώνα και την κοινή προσπάθεια. Η συνεργασία μαζί του επιβεβαιώνει τη θέση μας ότι μπροστά στο καλό, την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας οι προσωπικές και παραταξιακές  αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση. Μας ενώνει η κοινή αγωνία για τον τόπο μας και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στηρίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της νομιμότητας και της εντιμότητας. Ο συνδυασμός μας είναι ένας δυναμικός πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, στον οποίον έχουν ενταχθεί άξια και ικανά στελέχη των τοπικών κοινωνιών. Οι συμπολίτες μας, με το αλάνθαστο κριτήριό τους, θα εκφράσουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας», δήλωσε ο Σίμος Δανιηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου