Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μεγαλειώδης η συναυλία που οργάνωσε ο Μουζενίδης στο Λευκό Πύργο



Στις 27 Απριλίου του 2014, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης εκδήλωση-συναυλία (ΙV Διεθνής συνάντηση νεολαίας ) «Paradise Holiday», η οποία αυτές τις μέρες λαμβάνει χώρα στο ...ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Carras Grand Resort» στη Σιθωνία Χαλκιδικής.






Την φωτεινή και συναρπαστική εκδήλωση στις 19.30 άνοιξαν οι παρουσιαστές : ηθοποιός Θεάτρου Θεσσαλονίκης Γεώργιος Δημητριάδης, ο νικητής της διοργάνωσης «Voice Junior» Νικήτα Κιοσσέ και η παρουσιάστρια της «Junior Eurovision» στην Ουκρανία Λίζα Αρφούς. Η συναυλία παρουσιάστηκε σε τρείς γλώσσες – ελληνική, ρωσική και αγγλική. Μετά την φαντασμαγορική έναρξη τους καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ο Άνθιμος οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους του παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν σε όλους να απολαύσουν την συναυλία, και εξέφρασαν βαθιά ευγνωμοσύνη στον πρόεδρο του Ομίλου Mouzenidis, κύριο Μπορίς Μουζενίδη για την διοργάνωση της σπουδαίας και σημαντικής για την πόλη εκδήλωσης.
Την φωτεινή παλέτα τον νέων καλλιτεχνών πλαισίωσαν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, η κάτοχος του Grand-Prix διεθνών διαγωνισμών «Χρώμα Ροδίου», «Ασημένιο Δελφίνι», «Περιστέρια της Ειρήνης» Ιζόλντα Περπερίδου και Νίκος Γιαννακίδης, κάτοχος του Grand Prix του διεθνούς διαγωνισμού «Χρώμα Ροδίου», μαθήτριες του Μουσικού Κέντρου Παραγωγής «Πανθερμαϊκό Χαμόγελο», συγκρότημα «Shining Stars», η νικήτρια του εθνικού διαγωνισμού «Greek Talant», νικήτρια του προκριματικού γύρου της Junior Eurovision στην Ελλάδα, νικήτρια του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «Color fest» Άννα Καραπέτοβα, αλλά και ο χαρισματικός βιολιστής Αλέξανδρος Κιουρντζιάδης (ή απλά Alex Q), με την συνοδεία του χοροθεάτρου « Πιρουέτα» .
Έντονες επευφημίες χάρισαν στους ομοεθνείς τους οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα της Ουκρανίας προκάλεσε μια ευχάριστη αναπάντεχη πολιτιστική έκπληξη με την χαρισματική νεολαία της και τις δεξιότητες της. Τα φαβορί στην πατρίδα τους- Μάρτα Ρακ, Crystal, Αντρέι Μποϊκο, Γκάλια Ντουμπόκ, Ντάσα Τβερντοχλέμπ, και βεβαίως ο Αρσέν Σαβλιούκ κέρδισαν θερμή αναγνώριση από το ελληνικό κοινό στην συναυλία Paradise Holiday.
Η σκηνική παρουσία των νέων της Ρωσίας γοήτευσε το κοινό. Επιπλέον η φιναλίστ του τηλεοπτικού διαγωνισμού «Μusic Academy Eurovision», η ηθοποιός κινηματογράφου, η οποία είχε παίξει στην ταινία «Μετρό» Ανφίσα Βιστινγκάουζεν, προκάλεσε την έκπληξη του κοινού.
Καλεσμένοι του φεστιβάλ, οι οποίοι ήταν και κριτές του διαγωνισμού τραγουδιού όπως ο σόουμαν της Ουκρανίας Ντμίτρι Κολιάντενκο , ο διάσημος ρώσος τραγουδιστής Βλάντ Σοκολόβσκι, το συγκρότημα « Ζακλέπκι» και το φημισμένο boys band από την Ουκρανία «Emotion» έμπνευσαν το κοινό και πραγματικά το ξεσήκωσαν. Και μετέπειτα αφού κατέβηκαν από την σκηνή με όλους τους μικρούς διαγωνιζομένους της συναυλίας παρακινώντας τους θεατές να επιδοθούν στο χορό, κατέκτησαν τις καρδίες των θεατών της βόρειας Ελλάδας. Υπήρχε εντύπωση ότι ο ίδιος ο Λευκός Πύργος θα σύρει το χορό και θα τραγουδήσει με τους συμμετέχοντες, έτσι ολοκληρώθηκε ο τελικός της θριαμβευτικής εκδήλωσης-συναυλίας.


Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδιδαν σε απευθείας μετάδοση το γιορταστικό σόου, τηλεοπτικά συνεργεία ενθουσιάζονταν και απέλαυναν μαζί με το κοινό την εκδήλωση, οι ρεπόρτερ τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί με τους καλλιτέχνες.


Η εκδήλωση- συναυλία στην Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί το
καταληκτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Μέχρι τις 30 Απριλίου το φεστιβάλ συνεχίζεται στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Carras Grand Resort» . Τους νεαρούς διαγωνιζόμενους περιμένει ακόμα ένας διαγωνισμός καλλιστείων, διαγωνισμός χορού «Hip Hop Battle», καθώς η τελετή απονομής των βραβείων και μια φαντασμαγορική τελετή λήξης.


Για Τρίτη συνεχή χρονιά ο όμιλος Mouzenidis υποδέχεται στην Ελλάδα το φεστιβάλ «Paradise Holiday», το οποίο έχει κερδίσει υψηλό κύρος ανάμεσα στην πληθώρα διαγωνισμών ταλαντούχων νέων και καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σπουδαία γεγονότα στο μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα της Ευρώπης. Φέτος το φεστιβάλ είχε συγκεντρώσει πάνω από 500 διαγωνιζόμενους από δέκα χώρες του κόσμου: Ρωσία. Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζαχστάν, Γεωργία, Ρουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Νορβηγία, και Φινλανδία.
Οι διοργανωτές του φεστιβάλ είναι εταιρεία Active MICE Mouzenidis Group» και το Μουσικό Κέντρο παραγωγής «Paradiz» (Ουκρανία). Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον ηγέτη στο τομέα του τουρισμού της Ελλάδας «Mouzenidis Travel» στο πλαίσιο του προγράμματος «Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Νεολαίας της Ευρώπης 2014»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου