Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η στιγμή που οι Ολυμπιακοί καίνε τον . . . πάγκο τους!!!


Στη φωτογραφία φαίνεται παράγοντας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να προσπαθεί να κάψει τον πάγκο της ομάδος του στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός και αν έχασε τίποτα εκεί πάνω και πήρε τον πυρσό για να το βρει !!!
Από εκεί και πέρα μερικές ακόμα επισυμάνσεις:

Με καθυστέρηση κοντά μιάμισης ώρας ξεκίνησε ο ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Και αυτό γιατί; Γιατί κάποιος γραφικός πέταξε ψάρια στο πάγκο του Ολυμπιακού. Και αυτός ήταν λόγος να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα για μιάμιση ώρα; Θα μπορούσε να δώσει εντολή να καθαριστούν όλα, στον τέταρτο διαιτητή να το ελέγξει και να αρχίσει ο αγώνας. Από αυτή τη αδικαιολόγητη καθυστέρηση άρχισε να γίνεται πολύ στραβό το κλίμα.

Στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κάποιος άλλος γραφικός (επιστήμονας) άλειψε με βαζελίνη το πάγκο του τριφυλλιού. Καθαρίστηκε ο πάγκος και ο αγώνας άρχισε με 5 λεπτά καθυστέρηση. Τόσο φοβερό ήταν αυτό που έγινε στη Τούμπα και βλέπαμε μιάμιση ώρα τον διαιτητή να μπαινοβγαίνει από τα αποδυτήρια.

Ο ρόλος των διαιτητών είναι πολύ δύσκολος ιδίως σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά ο κ.Μάνταλος εκτός από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση έναρξης του αγώνα, διέταξε να αλλάξουν οι πάγκοι. Με ποιό δικαίωμα; Προφανώς γιατί ήθελε να γίνει αρεστός σε κάποιους ή (σύμφωνα με δημοσιεύματα) γιατί έτσι του είπαν !!!

Μερικά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα κάποιος γελοίος από την κερκίδα πετάει μια μπανάνα στο παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος την επιστρέφει χωρίς να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Όταν είσαι επαγγελματίας και έχεις γίνει εκατομμυριούχος πρέπει να έχεις και ανάλογες αντιστάσεις. Μπορούσε κάλλιστα να τη παραδώσει στον διαιτητή, να γραφτεί στο φύλλο αγώνα και να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Την πετάς στην κερκίδα; είναι κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει παίκτης του ΠΑΟΚ στο έδαφος αφού έχει δεχτεί μια ξεγυρισμένη γροθιά (πάνω στη φάση) από αντίπαλο παίκτη. Ο διαιτητής σε αυτή την περίπτωση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να καλέσει το ιατρικό επιτελείο. Και αν νομίζει ότι ο παίκτης κάνει θέατρο, τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα. Ο κ.Μάνταλος πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι με παίκτη κάτω και κατάλαβε το λάθος του όταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ του υπενθύμισε την υποχρέωσή του. Εκεί έγινε και η μεγάλη φασαρία όπου ο Μανιάτης πήγε να εκτελέσει το πλάγιο ενώ ακόμα μέσα στο γήπεδο παρεχόντουσαν οι πρώτες βοήθειες.

Από την άλλη στο πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν έγινε το παραμικρό. Να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ ο προπονητής των φιλοξενουμένων δέχθηκε ένα μπουκάλι γεμάτο νερό κάτω από το μάτι.

Η φασαρία στο τέλος έγινε λόγω Μανιάτη που παρά την αποβολή του συνέχισε να προκαλεί μέσα από τη φυσούνα και ευτυχώς που υπήρχαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ που ήταν ψύχραιμοί γιατί αλλιώς θα είχαμε χειρότερα.

Στον αγωνιστικό τομέα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσίμπησε και έπεσε στην παγίδα των γηπεδούχων. Μετά το 1-0 δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προκαλούν για καυγά και οι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ανταποκρίνονται. Θα μπορούσαν να παίξουν περισσότερο ποδόσφαιρο και να πάρουν την πρόκριση. Το συγκεκριμένο αποτελεί πλήρη αποτυχία του προπονητή του Ολυμπιακού να διαχειριστεί τη κατάσταση και να αντιληφθεί το συνέβαινε.
INPORIAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου