Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ : ΕΛΠΙΔΑ –ΕΟΣ 3-0

Πάρτu από την γραμμή του σερβίς!

Με νίκη συνέχισε την παρουσία της και στο πρωτάθλημα των Β΄ομάδων των κορασίδων της ΕΠΕΣΘ η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη κάνοντας πάρτι από τη γραμμή του σερβίς διέλυσε την υποδοχή του ΕΟΣ και μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Τα κορίτσια της Ελπίδας με όπλο το σερβίς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες με συνέπεια το 3-0 (25-15, 25-7, 25-18) να έρθει απολύτως φυσιολογικά.

Με περισσότερους από 25 άσους , οι αθλήτριες της Ελπίδας είχαν πάντα τον έλεγχο του παιχνιδιού μη αφήνοντας στις φιλοξενούμενες να δείξουν τις δυνατότητες τους. Βλέποντας την ευκολία με την οποία κυλούσε ο αγώνας ο Γιώργος Τεμελούδης επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Ντεμπούτο με την φανέλα της Ελπίδας σε επίσημο αγώνα έκανα οι Ηλιάνα Γούση και Ιωάννα Σουπιώνη. Αναμφίβολα , για τις δύο νεαρές αθλήτριες πρόκειται για μία αξέχαστη εμπειρία καθώς είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

ΕΛΠΙΔΑ Αμπελοκήπων : (Τεμελούδης): Τσερνάκη, Κούτουλα , Νικολαίδου, Γούση, Γιαννούλη, Σουπιώνη Ι, Καραμανλή Ζ, Καραμανλή Α, Μαμουλασβίλι, Τοπαλίδου, Στάμογλου, Κεσίδου, Καρακατσιάνη,

ΕΟΣ :Ακριτίδου, Καλαμάτη, Ιορδανίδου, Καδίδη, Ανθοπούλου, Παράσχου, Λάπα, Γαρουφαλλίδου, Τσαλουχίδου.

Διαιτητής του αγώνα Κεχαγιά Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου