Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ετήσιος χορός συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη


Ετήσιος χορός συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη

Τον ετήσιο καθιερωμένο χορό του πραγματοποίησε ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και λοιπών Ελλήνων ερμηνευτών Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Σιαφλιάκη, ο σκοπός της διοργάνωσης του χορού είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την 
κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του αλλά και φιλανθρωπικές δράσεις...


«Πέρσι προσφέραμε 2.500 ευρώ σε ορφανά παιδιά που τα είχαν ανάγκη. Για αυτό καλούμε τον κόσμο να στηρίξει το σύλλογο μας» είπε ο κ. Σιαφλιάκης. Το καλοκαίρι, στα μέσα Αυγούστου ο σύλλογος διοργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στην πλατεία της Πορταριάς με άφθονη ελληνική μουσική και ελεύθερη είσοδο.
Στροφή των Ελλήνων στην ελληνική ποιοτική μουσική

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στροφή των Ελλήνων στη γνήσια ελληνική λαϊκή μουσική και αυτό το στοιχείο είναι θετικό. «Οι μεγάλοι ερμηνευτές μας ακούγονταν, ακούγονται και θα ακούγονται. Απλά τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω αν επηρέασε η κρίση, ακούγονται λίγο περισσότερο σε σχέση με προηγούμενες περιόδους. Νομίζω ότι οι Έλληνες ξέρουμε από μουσική και από την καλή ελληνική μουσική» είπε ο κ. Σιαφλιάκης. 
Ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, ελαιολάδου και άλλων ειδών προκειμένου να τα προσφέρει σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου