Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ψωμιάδης: Βάλτε τέλος στο αίσχος των σκουπιδιών στο ΑΠΘ

Σκληρή κριτική για την κατάσταση με το σκουπίδια και τις εικόνες ντροπής στο ΑΠΘ εξαιτίας των εργολαβιών, άσκησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
 
«Εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της, η πόλη μας ¨γιορτάζει¨ με σωρούς σκουπιδιών στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι προφανές, πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο» αναφέρει σε δήλωσή του.
Κάνει λόγο για βαριές ευθύνες της Πολιτείας για την πολυετή ¨ομηρία¨ των εργολαβικών υπαλλήλων. Ο κ. Ψωμιάδης καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλάβουν εδώ και τώρα τις ευθύνες τους και να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την εξεύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στο Πανεπιστήμιο να ανασάνει.
«Μια λύση που θα βάλει ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής που προσβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό μας, δυσφημούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό ενώ παράλληλα εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απ’ όλους, αυτό απαιτεί η κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Βάλτε, επιτέλους, τέλος σ’ αυτό το αίσχος» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου