Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

WE ARE BACK



Με το σύνθημα «επιστρέψαμε» (We’reback), μεγάλες δόξες του μπάσκετ, Έλληνες και ξένοι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές, βρέθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκαν τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στις 11.30 το πρωί, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή το φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν το βράδυ, στις 19.00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Τους βετεράνους «θρύλους του μπάσκετ» υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης. «Χάρη σ’ αυτούς τους γίγαντες οι Θεσσαλονικείς έζησαν χρυσές, ένδοξες εποχές στο ελληνικό μπάσκετ. Τα αστέρια που βρίσκονται εδώ σήμερα χάρισαν σπουδαίες νίκες στις ομάδες της Θεσσαλονίκης και κορυφαίες στιγμές συγκίνησης στο κοινό, που λάτρεψε το άθλημα», σημείωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαρίστησε τους Έλληνες και ξένους βετεράνους καλαθοσφαιριστές για την τιμητική παρουσία τους στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. «Η σημερινή συνάντηση των μεγάλων αστέρων του μπάσκετ αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός και μία ευτυχή συγκυρία για την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, που θα κορυφωθεί σε έναν μεγάλο αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!», είπε ο Π. Ψωμιάδης, μιλώντας για το αποψινό παιχνίδι, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.


Τα έσοδα του σημερινού αγώνα μεταξύ Ελλήνων και ξένων βετεράνων θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΕ.ΠΕ.Π.«Αγιος Δημήτριος»). Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ. 


Το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όπως οι Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Τσέκος, Νίκος Μπουντούρης, Τζον Κόρφας, Κεν Μπάρλοου, Κλιφ Λέβινγκστον, Μπίλι Βάρνερ, Ντέιβιντ Ρίβερς, Ντορόν Τζάμσι, Μίκι Μπέρκοβιτς, Στιβ Μπάκναλ, καθώς και η «ψυχή» της διοργάνωσης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου