Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση ΟΑΕΔ για εργασία νοσηλευτών και ιατρών στην Ευρώπη


Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με τις Υπηρεσίες EURES επτά χωρών οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων Νοσηλευτών και Ιατρών, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους σε χώρες της Ε.Ε.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στο Capsis Hotel (Mοναστηρίου 18) από τις 10 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην παραπάνω εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι Νοσοκομείων και Σύμβουλοι EURES από Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία, οι οποίοι επιθυμούν να προσλάβουν και να ενημερώσουν Έλληνες νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στις παραπάνω χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr και με την Σύμβουλο EURES, Ελένη Φουλιρά, στο gr01ea23@oaed.gr.

Δείγμα θέσεων, που θα προωθηθούν και στις εκδηλώσεις, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. στο χώρο «ΕURES (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)», και στη σελίδα «Eures Greece» στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου