Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΔ: Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΕΔ: Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας


Να μην αποσταλούν ονομαστικοί κατάλογοι των εργαζομένων, να καταργηθεί η διάταξη για την απαγόρευση των προσλήψεων και να λάβει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις που θα φτάνουν έως και παραιτήσεις των δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων της χώρας, αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) που πραγματοποιήθηκε στο νέο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Η Γενική Συνέλευση έγινε παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη, με μοναδικό θέμα συζήτησης την προετοιμασία της αυτοδιοικητικής οικογένειας της Κεντρικής Μακεδονίας για να αντιδράσει στην εφαρμογή του Νέου Εφαρμοστικού Νόμου.

Στη διάρκεια της συνέλευσης οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας ζητώντας την αναστολή λειτουργίας των δήμων και καμία απόλυση.

Επίσης, με ομόφωνο ψήφισμα καλούνται οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας να αναστείλουν τη λειτουργία των Γραφείων Προσωπικού για αύριο Παρασκευή ώστε να μην επιτραπεί η αποστολή του παραμικρού στοιχείου που ζητά το υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου