Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση- στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ανακοίνωση- στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη από Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους
Ψεύδη χαρακτηρίζουν τα περί προσωπικών διενέξεων κι εμφύλιας διαμάχης οι Αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, Αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για "αναξιόπιστα δημοσιεύματα που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασία".
Οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

Στη συνάντηση που είχαμε πρόσφατα (Τρίτη 18/9) όλα τα μέλη της ομάδας ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ουδέποτε τέθηκε θέμα «αμφισβήτησης» του προσώπου και της δυναμικής του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αντιθέτως, επαναλήφθηκε η ολόψυχη στήριξή μας στη δικαστική του περιπέτεια που είμαστε βέβαιοι ότι θα λήξει με τη δικαίωσή του. Άλλωστε ο ίδιος και η παράταξή μας είναι ήδη δικαιωμένοι στη συνείδηση των πολιτών, όπως έδειξε και το εκλογικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών του 2010. Δεν ακούστηκε ποτέ ούτε μία λέξη για «κλειστό σύστημα», ούτε έπεσε στην αντίληψή μας «άγριος καυγάς», ούτε ακούστηκαν «κατηγορίες». Όλοι μαζί αποφασίζουμε και όταν χρειάζεται υπάρχει η παρέμβαση του εκλεγμένου Περιφερειάρχη. 
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις δυσλειτουργίες του Καλλικράτη και τις περικοπές στην χρηματοδότηση της Περιφέρειας από την πολιτεία. Πρώτος, εξάλλου, ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε λόγο για την ανάγκη καλύτερου συντονισμού της ομάδας. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στην εικόνα χάους και διάλυσης που προβάλλει (άγνωστο για ποιες σκοπιμότητες) το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο εκτός των άλλων εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας από τα τεράστια προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν. Θα χαιρόμασταν να κάνατε πρωτοσέλιδο κάποια στιγμή τα προβλήματα του Καλλικράτη και της Κεντρικής Μακεδονίας, για τα οποία δύο χρόνια φωνάζουμε αλλά δυστυχώς δεν μας ακούει κανείς –ούτε κι εσείς. 
Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα αναξιόπιστα δημοσιεύματα που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Ομοίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα επιδίδεται σε συκοφαντικά για την παράταξή μας και για το πρόσωπο του Π. Ψωμιάδη δημοσιεύματα. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά το κοινώς λεγόμενο, «πουλάει». Και σε καιρούς χαλεπούς για τον Τύπο, τα πρωτοσέλιδα με τους δήθεν «τριγμούς», αυξάνουν την κυκλοφορία των εφημερίδων. Φυσικά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και κατασκευασμένα, ακόμη και αν αφορούν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου