Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ


Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δημότες των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για τη μεγάλη, ευρεία και τιμητική εντολή να διοικήσουμε το Δήμο μας με ποσοστό 53,15% από την Α΄ Κυριακή.


Η νίκη αυτή δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Η νίκη αυτή της «Δημοτικής Συνεργασίας» είναι νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι νίκη των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης.
Ο λαός των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης αναγνώρισε και τίμησε με την ψήφο του το μεγάλο έργο μας και το Δημοτικό πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσαμε. 
Πρόκειται για μία τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους, καθήκοντος και ευθύνης που μας υποχρεώνει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, κινούμενοι πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά για τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που όλοι αγαπάμε.


Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δήμου. Γιατί αυτόν τον τόπο τον έχουμε όλοι μαζί και έτσι όλοι μαζί πρέπει να βαδίσουμε.
Θέλω να συγχαρώ τον λαό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για την μεγάλη ωριμότητα που επέδειξε ώστε να γίνουν οι πιο ήρεμες, πολιτισμένες και ήσυχες εκλογές. Ακόμη γιατί οι πολίτες αντιστάθηκαν και απέρριψαν τα διλήμματα και την κινδυνολογία.


Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά.
Σας ευχαριστώ.




Λάζαρος Κυρίζογλου
Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου